Incarcare harta...

€ 81,900  Casa la pret de apartament. Ultimele 3 case !!!

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Dragomiresti-Vale, zona Dragomiresti, Reper: Dragomiresti-Vale
 • Actualizat la: 31 Ianuarie 2017
 • ID: NB3668
 • 489
 • Numar Camere:
  4
 • Suprafata utila:
  120 m2
 • Suprafata teren:
  250 m2
 • Numar dormitoare:
  3
 • Numar bai:
  2
 • Etaj:
  P+1

Descriere oferta

Va propunem sa achizitionati o casa deosebita, situata in Ansamblul Rezidential WeissResidenz, construit dupa cele mai noi si inalte standarde de calitate germana, situat in imediata apropiere a Bucurestiului la cateva minute de principalele puncte de interes din zona de Nord-Vest. Accesul se face 100% pe strazi asfaltate, ansamblul este conectat la toate utilitatile din retelele orasului Bucuresti, furnizorii fiind cei consacrati: GDF, ENEL, ApaNova, RDS&RCS, Telekom, etc.

         Ansamblul rezidential  WeissResidenz  este situat la 500 de metri de Soseaua de centura, recent modernizata si extinsa la patru benzi. Accesul se poate face din trei directii importante ale Bucurestiului: Militari, 1 Mai sau Piata Presei prin Soseaua de centura dinspre Otopeni-Mogosoaia, prin cartierul Bucurestii Noi prin Sos Chitilei, prin comuna Chiajna-Rosu sau prin cartierul Militari - Bulevardul Iuliu Maniu. Cea mai apropiata statie de metrou-Pacii este la maxim 12 minute, iar la 50m de ansamblu este o statie RATB care circula regulat spre/dinspre oras pana la Cora Lujerului. La o distanta de maxim 10 minute avem 2 mari centre comerciale: Carreffour Militari si Colloseum-Chitila, 2 magazine Lidl: Chitila si Uverturii. In 15 minute maxim se ajunge in cel mai apropiat parc, iar zona este situata intre 2 mari paduri. Ansamblul WeissResidenz ofera locuitorilor alternativa traiului intr-un climat placut, linistit, sigur si lipsit de poluare.

         Ansamblul rezidential este proiectat cu sens unic pentru ca traficul auto sa se desfasoare in cele mai bune conditii, accesul facandu-se pe baza de telecomanda si cartela magnetica, ceea ce ofera siguranta locuitorilor.

         Casele sunt construite din beton armat si zidarie de caramida, de o calitate superioara. Structura de rezistenta este proiectata si calculata dupa noile modificari aduse Codului de proiectare seismica, P100-1/2013, intrat in vigoare in ianuarie 2014. Materiale folosite: Beton C20/25-denumire veche B350, Otel Beton PC 52, Caramida Wienerberger Porotherm (Austria), Tamplarie PVC REHAU (Germania) cu 5 camere, Feronerie ROTO (Germania), Sistem fatada BAUMIT (Austria), Centrale IMMERGAS (Italia), Baterii GROHE (Germania), Parchet Kronotex, Egger (Germania).

         Dezvolatorul Ansamblului rezidential WeissResidenz are o experienta de peste 15 ani in dezvoltari imobiliare, constructii si amenajari interioare-exterioare. Acest proiect, face parte dintr-un numar mai mare de proiecte dezvolate de acesta.

         Avem facilitati diverse de plata: finantari prin parteneri, rate la dezvoltator, buyback imobiliar, etc.

Va invitam sa ne vizitati, NU veti regreta. 

Locatie

Localitate: Dragomiresti-Vale
Zona: Dragomiresti
Reper: Dragomiresti-Vale

Detalii oferta

Numar Camere: 4
Suprafata utila: 120 mp
Suprafata Teren: 250 mp
Numar Dormitoare: 3
Numar Bai: 2
Front: 12 ml / nr fronturi 1
Deschidere: 12 ml
Etaj: P+1
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2015
Locuri Parcare: 1/Posibilitate in curte

Alte caracteristici

Acces auto: Acces auto
Acces: RATB
Acces internet: Wireless
Acoperis: Lindab
Bucatarie: Inchisa
Curte: Gradina
Destinatie: Locuinta
Dotari: Aer Conditionat
Ferestre: Term. PVC
Incalzire: Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Materiale: Caramida Porotherm
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Lavabil
Plansee: Beton Armat
Podele: Parchet
Servicii: Administrare
Stadiu Finisare: Finisat
Strazi: Asfaltate
Structura: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Cablu TV
Vecinatati: Centru universitar
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]