Incarcare harta...

€ 288,000  Proprietate de calitate in Dobroesti

Bucuresti, zona Fundeni, Reper: Fundeni, Lacul Pantelimon
 • Actualizat la: 6 Februarie 2019
 • ID: CD0385
 • 1016
 • Numar Camere:
  5
 • Suprafata utila:
  299 m2
 • Suprafata teren:
  275 m2
 • Numar dormitoare:
  3
 • Numar bai:
  3
 • Numar balcoane:
  3
 • Etaj:
  D+P+1+M

Descriere oferta

Suntem in Dobroesti, in estul Bucurestiului, intr-o localitate "lipita" de oras atat de bine, incat de multe ori se confunda cu Bucurestiul. Si daca inca nu ati ajuns prin zona, va recomand sa o puneti in capul listei ca zona in care sa iti cumperi o casa. 

Dobroesti este o localitate foarte bine administrata, ce te uimeste cu bulevarde largi, trotuare, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, cea mai mare sala de sport vazuta vreodata, cu lacuri ce strabat comuna si mai multe cai de acces spre oras. Daca inca nu ai pus Dobroesti pe lista ta, urca-te chiar acum in masina si iesi la o plimbare. Vei indragi rapid localitatea. Si pentru a-ti oferi un motiv in plus, stiai ca in Dobroesti este cel mai mare campus scolar din Romania? 
Este vorba de un spaţiu educaţional cu o suprafaţă totală de 7.560 mp, campusul fiind format dintr-o școală cu 9 săli de clasă, 3 laboratoare – de chimie, biologie și informatică, un amfiteatru, o bibliotecă și o sală de mese; apoi o grădiniţă cu program prelungit, care în afara sălilor pentru grupe și a dormitoarelor mai are o bucătărie complet utilată, o sală de festivităţi și un teren de joacă; un bazin de înot semi-olimpic de 775 mp și un teren acoperit, pentru fotbal de 1.050 mp. De asemenea, curtea campusului și împrejurimile au fost amenajate corespunzător. 
Daca vrei sa afli mai multe, o cautare dupa "campus scolar Dobroesti" te va lamuri.

Dar sa ne intoarcem la casa noastra. Pentru ca avem la ce. Amplasata pe un teren de 275 mp, cu o amprenta la sol de 137 mp, o suprafata utila de 299 mp si o suprafata construita desfasurata de 426 mp. Casa este dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda.
La demisol avem zona tehnica a casei, spatii de depozitare si spalatorie. Parterul este compus din living(cu iesire in gradina), bucatarie generoasa de 20 mp cu loc de luat masa, birou, grup sanitar, camara si casa scarii. La etaj, avem trei dormitoare(dintre care doua cu balcon) si doua bai generoase. Dormitorul principal are o suprafata de 25 mp, iar celelalte doua de 17 si respectiv 15 mp. Iar la mansarda, avem un spatiu imens de relaxare si party, de 72 mp. Spatiu este dotat cu bar, zona de fitness, zona de lounge. Zona este climatizata si dispune de suprafete vitrate mari.

Constuita in anul 2005, casa este facuta de proprietari, pentru uzul familiei. Gandita pentru a acomoda o familie cu doi copii, dar si pentru a avea spatii destinate musafirilor si petrecerilor, casa se remarca prin calitatea construcitiei, a materialelor folosite si prin utilitate, fiecare spatiu interior fiind excelent utilizat. Totodata, casa are un grad sporit de intimitate si te primeste cu o atmosfera calda, specifica caselor de familie. 

Pentru parcare, sunt disponibile trei locuri de parcare in curte, plus inca doua in fata casei. In fata casei avem o zona cu vegetatie atent amenajata, iar in spate o gradina intima, cu loc pentru gratar si zona de relaxare.

Accesul este unul facil, avand posibilitatea de a intra fie dinspre Sos. Pantelimon, fie din Sos. Fundeni pe la XXL, fie dinspre Colentina. Astfel, indiferent din ce parte a orasului vei veni acasa, traficul nu va fi niciodata o problema.

Destinata unui cumparator pretentios, care intelege calitatea constructie si deosebeste o casa construita pentru locuit de una construita pentru vanzare, aceasta proprietate este potrivita unei familii care se va bucura cu adevarat de acest camin deosebit.
Sunt convins ca daca cititi aceste randuri, sunteti un cumparator pregatit sa faca pasul spre achizitia casei mult dorita si potrivita familiei dumneavoastra. 

Locatie

Localitate: Bucuresti
Zona: Fundeni
Reper: Fundeni, Lacul Pantelimon

Detalii oferta

Numar Camere: 5
Suprafata utila: 299 mp
Suprafata Teren: 275 mp
Numar Dormitoare: 3
Numar Bai: 3
Numar Balcoane: 3
Front: 10.39 ml / nr fronturi 1
Deschidere: 10.39 ml
Etaj: D+P+1+M
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2005
Locuri Parcare: 3/In curte

Alte caracteristici

Acces auto: Acces auto
Acces: Autobuz
Acces internet: Fibra optica
Acoperis: Tabla
Bucatarie: Utilata
Curte: Gradina
Destinatie: Locuinta
Dotari: Scara interioara
Ferestre: Term. PVC
Incalzire: Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Materiale: Caramida Porotherm
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Tapet
Plansee: Beton Armat
Podele: Gresie
Stadiu Finisare: Imbunatatit
Strazi: Asfaltate
Structura: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Cablu TV
Vecinatati: Zona comerciala

Oferte similare

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]